სირიუს ბლეკი
|
|
SLYTHI | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 21:17 | Сообщение # 46 |
 მეშვიდეკურსელი
Награды: 3
Статус: Offline
| Quote (SunFlower) ისევე როგორც ბელას-მოლისთან tavistavad Quote (SunFlower) ანიმაგუსის ძალით გაიქცა..მარა გადარჩა გაგიჟებას იმიტომ რომ თავის სიმართლეზე ფიქრობდა.. აქ რა შუაშია ანიმაგუსობა? ai exla magisi sityvebi zustad ar maxsovs mara shinaars vityvi da imedia mepatieba: "iseti gamxdari da dasustebuli viyavi rom gisosebshi tavisuflad gaveteodi. xoda mec gavedi da dzaglad gadaviqeci. dementorebi ki brmebi arian. adamienebs mati grdznobebis mixedvit pouloben amitom cxovelebs ver amchneven. cxovelebs xom grdznobebi ar aqvt.. xoda mec ase, ver gaiges chemi grdznobebi da gamovedi cixidan.. dzaglis formashive gadmovcure zgva da napiramde gavagwie" ai am shuashia.. grdznobebis mixedvit pouloben..დამატებულია (21.10.2010, 21:17) ---------------------------------------------
Quote (mary) yvelas sawinaagmdegod midioda da tavisas awveboda ise rom ertxelac ar mouxria qedi xoda rodis vambob mere eg cudi tviseba qonda metqi gmertmani Quote (mary) swored magashia gansxvaveba! siriusma belaze gacilebit meti gadaitana da amitomac "schirdeboda" eseti rameebi rodis vtqvi me bellam ufro meti gadaitana vidre siriusmatqo? Quote (mary) xo ai aq shen cdebi ukve. jer es erti saidan ici rom bednier grdznobebs ver artmevdnen? ise mshvenivrad artmevdnen rom gaibadrebodi iq rom yopiliyavi saidanv vici da damesizmra.. saidan mecodineba, tviton tqva.. "sul chems danashaulze vfiqrobdi, bednieri isedac ar viyavi" - da dementorebi rogorga imoqmedebdnen? Quote (mary) siriuss rom 12 weli grdznobebis gareshe, araadamianurad gaatara. kai exla tu stajze gadavedit bella 14 ijda mere ra? Quote (mary) ra ggonia, ratom iyo cixidan gamogceuli siriusi upro cocxal-mkvdari vidre cocxali? imito ro tavis danashaulze fiqrobda aranairi chamis survili ar qonda sul mshieri iyo tavistvis egdo da sustdeboda.. sustdeboda tan dzalian ^^
|
|
| |
mary | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 21:21 | Сообщение # 47 |
 დილის მისანის ჟურნალისტი
Награды: 5
| Quote (SLYTHI) xoda rodis vambob mere eg cudi tviseba qonda metqi gmertmani Quote (SLYTHI) rodis vtqvi me bellam ufro meti gadaitana vidre siriusmatqo? gamodis araperi ar gitqvams da raze vkamatobt aba? Quote (SLYTHI) sul chems danashaulze vfiqrobdi imedia xvdebi rom es danashauli iyo piteris mesaidumled danishvna. da sxvata shoris siriuss manamde kidev 21 weli hqonda nacxovrebi da damijere jeimstan ertad uamravi bednieri mogoneba hqonda rasac darwmunebuli var dementorebi umowyalod aclidnen.Quote (SLYTHI) kai exla tu stajze gadavedit bella 14 ijda mere ra? bela chemo kargo ugrdznobi iyo danashaulis grdznoba magas ar gaachnda da araperi, voldis imedzze iyo rodis mova da kedels gamingrevso. siriusi kide aravis imedze ar yopila
"every jeopardy what doesn't kill you, only makes you stronger" Albus Dumbledore
|
|
| |
SLYTHI | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 21:28 | Сообщение # 48 |
 მეშვიდეკურსელი
| Quote (mary) gamodis araperi ar gitqvams da raze vkamatobt aba? is ki ar gamodis ro araferi ar mitqvams, is gamodis ro shen ar gagigia shinaarsi rac ewera Quote (mary) imedia xvdebi rom es danashauli iyo piteris mesaidumled danishvna. da sxvata shoris siriuss manamde kidev 21 weli hqonda nacxovrebi da damijere jeimstan ertad uamravi bednieri mogoneba hqonda rasac darwmunebuli var dementorebi umowyalod aclidnen. is tu gesmis ras nishnavs hiperbola, is rato ar gesmis ras nishnavs sityva SUL?? anu yoveltvis magaze fiqrobda da ar ufiqria am oxer bednierebaze ae! katherini ki arada ra qvia sunfloweris postebi mainc waikitxe. sapirispiros marto shen ambob da tan dzalian sulelurs Quote (mary) bela chemo kargo ugrdznobi iyo danashaulis grdznoba magas ar gaachnda da araperi, voldis imedzze iyo rodis mova da kedels gamingrevso. siriusi kide aravis imedze ar yopila sad waikitxe ro vtqvi bellas vinmes imedze iyo da siriusi aravisazetqo? gmertmani ratqma undaeg egrea bellas yoveltvis sjeroda voldemoris [rudolfosac] da asec moxda.. rac sheexeba ugrdznobobas.. ratqma unda magaze arc gedavebi da arc mitqvams raimeti itanjeboda metqi
|
|
| |
aNs_Carrow | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 21:37 | Сообщение # 49 |
 მაგიის მინისტრი
Награды: 4
| SLYTHI, ra ambavi agitexia uime
.. Don't worry... Be happy... Drink pepsi - you're sexy.
|
|
| |
SLYTHI | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 21:39 | Сообщение # 50 |
 მეშვიდეკურსელი
| Quote (aNs_BLaCk) SLYTHI, ra ambavi agitexia uime uime me ra amitexia tyuili vtqvi? me marcxis agiarebac vici da gamarjvebisac.. mitumetes HP dzalian kargad vici da araferi ar meshleba..
|
|
| |
aNs_Carrow | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 21:46 | Сообщение # 51 |
 მაგიის მინისტრი
| Quote (SLYTHI) ime me ra amitexia tyuili vtqvi? me marcxis agiarebac vici da gamarjvebisac.. mitumetes HP dzalian kargad vici da araferi ar meshleba.. happy happy martali xart mis
|
|
| |
mary | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 22:15 | Сообщение # 52 |
 დილის მისანის ჟურნალისტი
| Quote (SLYTHI) sad waikitxe ro vtqvi bellas vinmes imedze iyo da siriusi aravisazetqo? saertod xalxi warmodgenis da logikurad daskvnamde misvlis undari gaachniat da araa aucilebeli yvelaperi dagechili qondes roulings, cota sapiqrali unda darches, yovel shemtxvevashi me ase vpiqrob, sxvanairad yvelaperi uazro iqneboda ravici... Quote (SLYTHI) anu yoveltvis magaze fiqrobda da ar ufiqria am oxer bednierebaze ae! darwmunebuli xar? darwmunebuli xar rom im sinanultan da danashaulis grdznobastan ertad kidev erti grdznoba - nostalgia ar shemoawveboda xolme da gabrazebul gulze ertmanets ar adarebda rogori bednierebi iyvnen ertad da rogor gayida krisam ert dgeshi? ara ese dazustebit rom melaparakebi, sainteresoa siriusi shentan iyo da gulaxdili saubrebi gqondat tu ratom xar aseti tavdajerebuli? sul amaze vpiqrobdio ra tqma unda sul amaze piqrobda, aba raze ipiqrebda? magram erti orjer tu gaixsena warsuli, damijere domentikoebi upasuxod ar datovebdnen am "sitavxedes" da mashinve gamoaclidnen, ra aris aq eseti gaugebari ver vxdebi, ragac idiotizmze miwevs kamati: gaachnda tu ara siriiuss grdznobebi da aclidnen tu ara mas dementorebi kashmaaar
"every jeopardy what doesn't kill you, only makes you stronger" Albus Dumbledore
|
|
| |
SLYTHI | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 22:54 | Сообщение # 53 |
 მეშვიდეკურსელი
| Quote (mary) saertod xalxi warmodgenis da logikurad daskvnamde misvlis undari gaachniat da araa aucilebeli yvelaperi dagechili qondes roulings, cota sapiqrali unda darches, yovel shemtxvevashi me ase vpiqrob, sxvanairad yvelaperi uazro iqneboda ravici... me vigulisxme chem nawershi sad waikitxe ro eg vtqvitqo.. Quote (mary) darwmunebuli xar? darwmunebuli xar rom im sinanultan da danashaulis grdznobastan ertad kidev erti grdznoba - nostalgia ar shemoawveboda xolme da gabrazebul gulze ertmanets ar adarebda rogori bednierebi iyvnen ertad da rogor gayida krisam ert dgeshi? vaime me rashi unda viyo tviton iyo magashi darwmunebuli harrys ro uyveboda da rac tqva imas vimeoreb da arafers vigeneb. egeni shors chemgan Quote (mary) ra aris aq eseti gaugebari ver vxdebi, ragac idiotizmze miwevs kamati: gaachnda tu ara siriiuss grdznobebi da aclidnen tu ara mas dementorebi kashmaaar ravici ra aris ro ver igeb nu me chemi vtqvi da sunflowermac igive tqva, e.i me ar gamomigonia ro su magaze fiqrobda da ravici ravici.. tviton ambobs egree.. :)) me magis tvinshi ki ar vijeqi
|
|
| |
mary | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 23:04 | Сообщение # 54 |
 დილის მისანის ჟურნალისტი
| Quote (SLYTHI) me vigulisxme chem nawershi sad waikitxe xo ai me eg ar migulisxmia, me sxva ragac gitxari Quote (SLYTHI) vaime me rashi unda viyo tviton iyo magashi darwmunebuli harrys ro uyveboda ara ashkarad ar gesmis chemi, martla ver xvdebi me raze vlaparakob. ratomgac mxolod imiti msjelob rac wignshi weria, me kidev mimachnia rom wignis migma cqera cota upro sainteresoa. xoda erti dgistvis ukve dzaan bevrjer vcade da davigale, kide tavidan dawyeba ar minda Quote (SLYTHI) sunflowermac igive tqva am tamos kide ras gadaekide, gavige rom maganac igive tqva, siamis tyupebi vart tu agtqma gvaqvs dadebuli rom sul ert azrze unda vidget da shen gewinaagmdegebodet?
|
|
| |
SLYTHI | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 23:10 | Сообщение # 55 |
 მეშვიდეკურსელი
| Quote (mary) ara ashkarad ar gesmis chemi, martla ver xvdebi me raze vlaparakob. ratomgac mxolod imiti msjelob rac wignshi weria, me kidev mimachnia rom wignis migma cqera cota upro sainteresoa. xoda erti dgistvis ukve dzaan bevrjer vcade da davigale, kide tavidan dawyeba ar minda vxvdebi ro daushveblad migachnia ro siriuss sheidzleba ertxel mainc ar gaexsenebina is bedniereba magram me ar mimachnia egre.. ^^ Quote (mary) am tamos kide ras gadaekide, gavige rom maganac igive tqva, siamis tyupebi vart tu agtqma gvaqvs dadebuli rom sul ert azrze unda vidget da shen gewinaagmdegebodet? ise gagijebit amtkicebdi ro eg tamo imis dasturad moviyvane rom me ar gamomigonia eg siriusis fiqrebi Quote (mary) xo ai me eg ar migulisxmia, me sxva ragac gitxari Quote (mary) saertod xalxi warmodgenis da logikurad daskvnamde misvlis undari gaachniat da araa aucilebeli yvelaperi dagechili qondes roulings, cota sapiqrali unda darches, yovel shemtxvevashi me ase vpiqrob, sxvanairad yvelaperi uazro iqneboda ravici... nu aq ashkarad weria ro araa aucilebeli roulings yvelaferi eweros yvelaferi, zogierts tviton unda mixvdeo da es giweria chem am sityvebze: Quote (SLYTHI) sad waikitxe ro vtqvi bellas vinmes imedze iyo da siriusi aravisazetqo me kide aq vgulisxmob chem monologshi sad waikitxe ro eg mewera metqi nu shen iseti ragaceebis mtkicebaze gadadixar me ro ar mixsenebia da mag mxriv.. ^^
|
|
| |
aNs_Carrow | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 23:12 | Сообщение # 56 |
 მაგიის მინისტრი
| mary, shen qartveli ar xar :?
|
|
| |
mary | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 23:22 | Сообщение # 57 |
 დილის მისანის ჟურნალისტი
| Quote (SLYTHI) me kide aq vgulisxmob chem monologshi sad waikitxe ro eg mewera metqi ara eg shens monologshi ar wamikitxavs. mgoni tamom tqva dzaglad gadaiqca da ise gaiqcao, shen tqvi belas egeti rameebi ar schirdebodao. me ki dzalauneburad aq isev voldemoris pigura shemovitane. anu belas ar schirdeboda animaguusoba da msgavsi maimunobebi rom gaqceuliyo. isedac sjeroda rom adre tu gvian lords vinme daexmareboda tavidan agdgomashi da masac eshveleboda rame. ai amashia saqme sayvarelo, me ki siriusze vtqvi siriusi aravis imedat ar yopilatko, tviton mouxda dzaglad gadaqceba, cixidan gamoparva, did mandzilze curva da gadarchena. Quote (SLYTHI) vxvdebi ro daushveblad migachnia ro siriuss sheidzleba ertxel mainc ar gaexsenebina is bedniereba magram me ar mimachnia egre.. aha e.i. pons gavedit? neta rogor moxda? martla sainteresoa ratom ar migachnia shen rom ertxelac ar sheedzlo siriuss ragac ragaceebis gaxseneba, magram rac mtavaria iqneb imas mainc mivagwio rom sabolood iseti rame ipovo chems nawerebshi rom pirad mosazrebashi ar shemedavo miuxedavad imisa shen mas etanxmebi tu ara
|
|
| |
SLYTHI | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 23:27 | Сообщение # 58 |
 მეშვიდეკურსელი
| Quote (mary) dzaglad gadaqceba, cixidan gamoparva, did mandzilze curva da gadarchena. ara eg ar iyo magistvis dzneli. dzaglad gadaqceva dzalian advilia roca animagusi xar +dzaglebi kargad curaven Quote (mary) aha e.i. pons gavedit? neta rogor moxda? martla sainteresoa ratom ar migachnia shen rom ertxelac ar sheedzlo siriuss ragac ragaceebis gaxseneba, magram rac mtavaria iqneb imas mainc mivagwio rom sabolood iseti rame ipovo chems nawerebshi rom pirad mosazrebashi ar shemedavo miuxedavad imisa shen mas etanxmebi tu ara oh me gedavebit? ravici chemtvis davwere chemi azri aravis naweri ar damiquotebia da yvela me momaxta da dawvrilebit amaxsnevinet ratom vfiqrobdi egre da kide me gedavebit? :DD
|
|
| |
mary | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 23:34 | Сообщение # 59 |
 დილის მისანის ჟურნალისტი
| Quote (SLYTHI) ra eg ar iyo magistvis dzneli. dzaglad gadaqceva dzalian advilia roca animagusi xar +dzaglebi kargad curaven 12 weli cixeshi namjdari, mshieri da gadzvaltyavebuli dzaglebi maincdamainc ver chempionoben curvashi... ravi amazec tu gansxvavebulad piqrob mashin arapers vityvi
|
|
| |
aNs_Carrow | Дата: ხუთშაბათი, 21.10.2010, 23:43 | Сообщение # 60 |
 მაგიის მინისტრი
| SLYTHI, sheeshvi ra
|
|
| |